« Tid, arv & miljö

Ett jobb för dig som gillar siffror

Har du koll på siffror och gillar att hjälpa folk? Då kan en utbildning till löneadministratör vara något för dig! Att studera på distans betyder att du kan göra det från ditt eget rum, ditt favoritcafé eller var du än trivs bäst. Ingen mer tråkig pendling – bara smidig och flexibel utbildning.

Som löneadministratör ser du till att alla på ett företag får rätt lön i tid. Under utbildningen lär du dig hur man räknar ut löner, skatter och andra ersättningar. Du får också koll på alla regler som gäller, så att allt blir rätt och riktigt. Det är en viktig roll, och du blir en hjälte för alla som vill ha sin lön i tid.

Vad kan du göra som löneadministratör?

När du är färdigutbildad finns det massor av jobbmöjligheter. Du kan jobba på olika företag, stora som små, inom både privat och offentlig sektor. Det finns också möjlighet att jobba på en konsultbyrå och hjälpa flera företag samtidigt.

Som löneadministratör räknar du ut löner, fixar med skatter och ser till att alla anställda får sina pengar som de ska. Du blir också personen som svarar på frågor om lön, semester och andra förmåner. Det är ett jobb där du får vara noggrann och samtidigt ha mycket kontakt med människor.

Att plugga till löneadministratör på distans ger dig en bra start på karriären. Du kan börja jobba direkt efter utbildningen och du har stora möjligheter att utvecklas vidare. Låter det spännande? Då är det bara att sätta igång och plugga – framtiden väntar!

26 Jun 2024